Μελένικο

Το πάλαι ποτέ Μελένικο, η πλούσια εμπορική πόλη και το αξιολογότερο κέντρο του ελληνισμού στο βόρειο τμήμα της Ανατολικής Μακεδονίας, είναι σήμερα ένα πολύ όμορφο τουριστικό χωριό της Νότιας Βουλγαρίας.

Πανελλήνιος Σύλλογος Χημικών Βιομηχανίας και Επιχειρήσεων

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Χημικών Βιομηχανίας και Επιχειρήσεων ιδρύθηκε το 1935 με το όνομα «Σύλλογος Χημικών Βιομηχανίας». Πρόκειται για το πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό σωματείο το οποίο νομιμοποιείται να υπογράφει τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας των χημικών που απασχολούνται στη βιομηχανία και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Ανάλυσις Α.Ε.

Για περισσότερο από 18 χρόνια τα εργαστήρια «ΑΝΑΛΥΣΙΣ Α.Ε.» καλύπτουν τις ανάγκες της αγοράς στον τομέα των δοκιμών και του ποιοτικού ελέγχου σε αγρότες παραγωγούς, κτηνοτρόφους, επιχειρήσεις τροφίμων, ποτών και νερού, καθώς και στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Αθλητικός Όμιλος Βελισσαρίου

Ο Αθλητικός Όμιλος Βελισσαρίου (Α.Ο.Β.) ιδρύθηκε το 1979 στην ομώνυμη συνοικία της πόλης των Ιωαννίνων. Σκοπός του Σωματείου είναι η διάδοση και καλλιέργεια του κλασσικού αθλητισμού, του στίβου, του ποδοσφαίρου, της καλαθοσφαίρισης, της πετοσφαίρισης, της αντισφαίρισης, και άλλων αθλημάτων.

Χορευτικός Όμιλος Σεισμοπλήκτων

Ο Χορευτικός Όμιλος Σεισμοπλήκτων είναι το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Νέου Βελισσαρίου, ο οποίος ιδρύθηκε το 1994 στην ομώνυμη περιοχή των Ιωαννίνων. Κύριο μέλημά του είναι η επαφή και η γνωριμία με τον παραδοσιακό ελληνικό πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμά του, τα τραγούδια και τους χορούς του.